BADRUM

BADRUMSRENOVERING

Är det dags att renovera om ert badrum?

Kontakta då oss på Walldéns Murtjänst. Vi är ett företag som är specialister på kakel och klinker. Vi erbjuder badrumsrenovering till både privatpersoner och företag. 

badrum ljungby
Badrumsrenovering Ljungby
Badrum Ljungby
Badrum Ljungby

Hur går det till?

Att renovera ett badrum är en stor investering och i många fall ett stort projekt. Det kan också vara en betydande faktor vid en eventuell försäljning som höjer värdet på bostaden . Därför planerar vi väl tillsammans med kunden. Med rätt förutsättningar säkerställer vi en smidig process och ett slutresultat som överträffar era förväntningar.  Vi startat alltid med ett hembesök för att skapa rätt förutsättningar och komma med professionella lösningar utifrån era förutsättningar. 

Samarbetspartners

Vi arbetar med dem största leverantörerna av kakel och klinker. Vi kan erbjuda er ett stort urval av material och tillbehör för att du som kund ska få ett badrum som håller i längden och blir precis som ni har tänkt er. Vi är med er från start till mål och finns alltid där för er under processen. Vi erbjuder totalentreprenader för att du som kund ska kunna luta dig tillbaka och låta oss sköta allt. Vår bästa marknadsföring är nöjda kunder, därför säkerställer vi att ni får det resultat som ni önskar. Välkommen att höra av dig till en partner som bryr sig och säkerställer goda resultat. 

badrum Markaryd

Walldéns Murtjänst AB startades 2016 av Jonatan Walldén.  Företaget är ett murnings företag med specialisering på kakel och klinker. Walldéns Murtjänst riktar sig både till företag och privatperson, för renovering och nyproduktion.

Ring Jonatan på tel 076-896 39 49