Kaminer

Våra kamintjänster

Vi har installerat ett flertal kassetter från Contura och andra leverantörer.
Ett bra val när man vill värma huset istället för att elda för kråkorna! Vi har ett stort utbud av kaminer som passar såväl vardagsrum som uterum. Har du frågor eller funderingar så är du varmt välkommen att kontakta oss redan idag! Eller läs mer om våra tjänster nedan. 

 

Kaminer Ljungby
Kaminer Ljungby
Kaminer Ljungby

Kontakta en av våra erfarna rådgivare och hantverkare!

För att alltid kunna erbjuda den bästa lösningen för dig som kund erbjuder vi rådgivning, installation och montage. Boka ett hembesök eller ett besök på vårt kontor/utställning så tar vi fram en lösning som är anpassad för just ert behov och era förutsättning. Ni kan även höra av er till oss för ett kort telefonnmöte där vi kan bidra med lång erfarenhet och personlig service. 

Kaminer och eldstäder

Vi erbjuder ett brett sortiment från de största leverantörerna. Vi arbetar endast med produkter av högsta kvalitet för att kvalitet och personlig service ska genomsyra vårt företag. När du väl har bestämt dig vilken kamin eller eldstad som ni vill ha tar vi hand om hela processen från start till mål. Med duktiga samarbetspartners ser vi till att ni får allt på plats på ett smidigt och proffesionellt sätt. 

Kaminer Ljungby

Walldéns Murtjänst AB startades 2016 av Jonatan Walldén.  Företaget är ett murnings företag med specialisering på kakel och klinker. Walldéns Murtjänst riktar sig både till företag och privatperson, för renovering och nyproduktion.

Ring Jonatan på tel 076-896 39 49