Flytspackling Ljungby

Flytspackling Ljungby

VI har en egen flytspackelpump

Flytspackling är en viktig process för många byggprojekt, oavsett om det är för privat eller industriellt bruk. Genom att använda flytspackel kan man effektivt utföra golvavjämning och skapa en jämn och stabil grund för alla typer av golvbeläggningar. Detta är särskilt relevant när det handlar om att förbereda betonggolv eller skapa fallbyggnad i badrum för korrekt vattenavrinning.

flytspackelpump

Fördelar med flytspackling

En av de stora fördelarna med flytspackling är möjligheten att hantera både mindre och större mängder material. Från projekt som kräver så lite som 200 kg till de som behöver upp till 10 ton flytspackel, finns det tekniker och utrustning tillgängliga för att hantera dessa behov. Med kapacitet att pumpa upp till 4,5 ton flytspackel per timme, är det möjligt att effektivisera processen och minska den totala arbetstiden betydligt.

EPS cement

EPS cement, även känt som expanderad polystyren cement, är ett utmärkt material för uppfyllning och isolering i byggprojekt. Dess lättvikt och isolerande egenskaper gör det till ett idealiskt val för en mängd olika tillämpningar, inklusive som underlag för flytspackel. Att använda EPS cement bidrar till en hållbar och energieffektiv byggnadskonstruktion.

VI är CErtifierade

Det är också viktigt att notera att när man utför arbeten som involverar flytspackling och golvavjämning, bör man försäkra sig om att man anlitar certifierade yrkesmän. Certifiering garanterar att arbetet utförs enligt branschstandarder och med rätt tekniker, vilket är avgörande för att uppnå bästa möjliga resultat och långvarig kvalitet på golvarbetena.

Oavsett om ditt projekt handlar om att avjämna ett betonggolv, förbereda för nya golvbeläggningar, eller skapa specifika fallkonstruktioner i våtrum, är flytspackling med EPS cement en lösning som erbjuder effektivitet, kvalitet och hållbarhet. Att välja en certifierad leverantör för dessa tjänster säkerställer att ditt projekt uppfyller alla tekniska och kvalitetsmässiga krav. Välkommen att kontakta Walldéns Murtjänst för en personlig och trygg partner som håller vad vi lovar. 

Walldéns Murtjänst AB startades 2016 av Jonatan Walldén.  Företaget är ett murnings företag med specialisering på kakel och klinker. Walldéns Murtjänst riktar sig både till företag och privatperson, för renovering och nyproduktion.

Ring Jonatan på tel 076-896 39 49